Palvelut

I-Huolto - Puhtaan sisäilman puolesta jo vuodesta 1983!

I-Huolto on monipuolinen lappeenrantalainen ilmanvaihtoalan yritys, joka tarjoaa palveluitaan kaikille aina omakotiasujista teollisuustoimijoihin. Meille hyvä ilmanvaihto ja puhdas sisäilma on kaiken lähtökohta, sillä ne ovat mukavan elämän ja olemisen perusta. Kokemuksemme ulottuu jo yli 35 vuoden taa, mutta osaamisemme on tätä päivää. Tarjoamme kaikki tarvikkeet ja palvelut kiinteistön ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa. Hallitsemme koko palvelukaaren aina ammattitaitoisesta kartoituksesta järjestelmien rakentamiseen ja huoltotoimenpiteisiin.

IV-huoltopalvelut yksityistalouksille

Jos kodin ilmanvaihto tökkii, tulemme mielellämme apuun. Tarjoamme kotitalouksille huolto- ja korjauspalveluita sekä IV-kanavien nuohouksia.

IV-huoltopalvelut yrityksille

Puhdas sisäilma on turvallisen työympäristön perusta. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkishallintoa kaikissa ilmanvaihdon huolto-, kunnossapito- ja korjausasioissa.

IV-asennuspalvelut yrityksille

Yrityksille tarjoamme myös IV-asennuspalveluja. Asiakkainamme on niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijoita ja meillä on monipuolinen kokemus erilaisista toimiympäristöistä.

Meistä sanottua

Kysyimme asiakkailtamme kokemuksia yhteistyöstämme*

Toimimme kaikkien tunnetuimpien laitetoimittajien sopimushuoltona